• 1404/03/12 - 01:25
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدید کنندگان: 8
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:

ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفت‌و‌گوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.

350258.mp3 ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی
به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر مهدی شفیعی با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا با عنوان «ایمنی غذا از مزرعه تا سفره»، بر اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز تأکید کرد و گفت: توجه به بسته‌بندی مناسب محصولات غذایی از جمله اصول اولیه‌ای است که تضمین‌کننده سلامت غذا و بدن است.
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار مرکز,مطلب آموزشی,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 350258
:
کلیدواژه ها
ویدا شادفر
خبرنگار

ویدا شادفر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings